HerasMed (930 x 122 px)

digestie

pahar_vin

VINUL ROȘU, SĂNĂTATE CURATĂ!

Vinul roșu are o istorie de mii de ani. În general, consumul de băuturi alcoolice provoacă nenumărate probleme de sănătate, însă nu și vinul.

Citiți și: Produsul periculos din marile magazine care poate avea efecte devastatoare asupra sănătății

El are o mulțime de calități benefice organismului, evident atât timp cât este consumat cu măsură, adică unul sau maxim două pahare pe zi.

Precizăm că vinul roșu reprezintă o sursă de fluor, potasiu, fosfor și colină. Influențează digestia și aportul de energie, stimulează apetitul, scade colesterolul, protejează inima, reglează nivelul zahărului din sânge, ajută memoria și împotriva răcelilor. De asemenea, consumul de vin roșu reduce riscul apariției cancerului de plămâni, a cancerului de prostată și a cancerului mamar.

Citiți și: Se plătește mai mult de la 1 ianuarie 2025!

HerasMed (555 x 222 px)
eurial 570×90