NOR CURIER 930X122

profesional new consult

CAMPANIE PROMOȚIONALĂ TOP GLAMOROUS COSMETICS: LUNA IUBIRII=LUNA FRUMUSEȚII

În februarie suntem în luna iubirii, prin urmare Top Glamorous – Cosmetics & Beauty te răsplătește pentruiubirea și pasiunea ta pentru frumusețe.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

“În perioada 1-28 februarie 2020, la orice achiziţie a două produse de acelaşi tip, aceeaşi nuanţă și același cod de pe site-ul www.topglamorous.ro sau din magazinul nostru din Piteşti te aşteaptă o surpriză: noi ți-l oferim pe al treilea GRATUIT!

Nu pierde ocazia de a-ți oferi un cadou #glam ție și persoanei dragi!”, transmite Profesional New Consult.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Promoţia nu se cumulează cu alte reduceri/promoţii care se derulează în perioada menţionată. De asemenea, pe perioada campaniei pentru produsele din promoţie se aplică preţul integral al produsului aşa cum apare acesta pe website-ul www.topglamorous.ro şi în catalogul de preţuri al firmei.

Produsele se comandă şi se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care un produs nu mai este disponibil în stoc, cumpărătorul va fi informat în timputil şi va putea alege un produs similar sau va putea renunţa la comandă.

Detalii despre promoție puteți afla pe site-ul www.topglamorous.ro, la numărul de telefon 0725.420.330, la adresa comenzi@topglamorous.ro sau la sediul firmei (Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 – în spatele complexului comercial Fortuna).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3