SMART KIDS 930X122

cosmetică

CURS DE COSMETICĂ ÎN PITEȘTI. CE ALTE CURSURI VOR FI ORGANIZATE ÎN CURÂND

În perioada următoare va avea loc deschiderea în Piteşti a cursului de calificare pentru domeniul Cosmetică. Este un curs acreditat, diplomele fiind recunoscute la nivel naţional şi în întreaga Uniune Europeană.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Vei învăța de la formatori cu vastă experiență în domeniu tot ceea ce trebuie să cunoști despre cele 3 componente de bază ale cosmeticii: înfrumuseţare, terapie și îngrijire-menţinere.

Important: componenta principală a cursului este cea practică. Aceasta se realizează în salonul firmei Profesional New Consult, dotat cu produse profesionale şi aparatură de ultimă generaţie, salon aflat într-o zonă centrală a Piteştiului, mai precis în spatele complexului comercial Fortuna.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Dacă doriţi, așadar, să asimilaţi cunoştinţele necesare într-un domeniu extrem de solicitat pe piaţa muncii, așa cum este cel de cosmetică, vă puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult pentru a vă înscrie şi a participa la cursul care vă oferă garanţia cunoaşterii acestui domeniu.

Noţiuni de epilat, împachetări, îngrijire ten, măşti cosmetice, tratamente cosmetice, noţiuni cu privire la tipurile de ten şi modalitatea de îngrijire şi întreţinere a acestora sunt doar câteva dintre temele abordate în cadrul acestui curs.

Salon profesional, formatori cu experienţă, echipă de secretariat dedicată, toate acestea reprezintă garanția unui curs de succes pe piaţa de formare profesională din România.

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine de la centrul de formare profesională al Profesional New Consult:

-telefon –  0784.045.025, 0758.490.490 sau 0784.333.777;

-e-mail: office@profesionalnewconsult.ro;

-web – www.profesionalnewconsult.ro.

Pentru înscrierea la curs vă puteţi adresa centrului de studii şi formare profesională Profesional New Consult, situat în Piteşti, pe bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului Fortuna și al marketului Prima – birou pentru înscrieri şi săli de curs).

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-curs de stilist unghii https://profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/stilist-protezist-unghii/;

-curs de aplicare de gene https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/coafor-hair-style/;

-curs de dermopigmentare https://profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/tatuaj-cosmetic-machiaj-semipermanent/.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90