New Profesional Consult 930 x 122

profesional new consult

CURS DE COSMETICĂ ÎN PITEȘTI

Curs de Cosmetică în Pitești. O nouă sesiune a cursului de Cosmetică va demara în Piteşti în luna iunie 2017: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Acreditat şi recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, cursul oferă aplicaţii teoretice, dar mai ales practice. Aplicațiile practice se desfășoară în salonul de specialitate amenajat şi pus la dispoziţie de firma organizatoare în locaţia sa proprie situată într-o clădire modernă în parcarea din spatele complexului Fortuna.

Cursul este susţinut de specialişti în domeniu, traineri bine pregătiţi, cu ani de practică şi cu dorinţa de a le transmite celorlalţi din experienţa acumulată.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Competenţele dobândite în urma parcurgerii cursului de Cosmetică http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica organizat de Profesional New Consult sunt suficiente şi necesare practicării acestei meserii în saloanele de specialitate.

Puteţi urma cursul în cadrul Profesional New Consult alături de specialiştii acestei firme, având astfel ocazia să vă formaţi într-un domeniu nou sau să vă specializaţi dacă deja aveţi cunoştinţe de cosmetică.

Noţiuni de epilat, împachetări, îngrijire ten, măşti cosmetice, tratamente cosmetice, noţiuni cu privire la tipurile de ten şi modalitatea de îngrijire şi întreţinere a acestora, toate sunt doar câteva dintre temele abordate la curs.

Important: urmând cursul de Cosmetică http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica oferit de Profesional New Consult puteţi obţine diplome acreditate atât în România, cât şi în celelalte țări UE. Veți putea profesa oriunde în Uniunea Europeană această meserie extrem de solicitată pe piaţa muncii.

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine de la centrul de formare profesională al Profesional New Consult:

-Telefon – 0784.045.025, 0758.490.490 sau 0784.333.777

-Email – office@profesionalnewconsult.ro

-Web – www.profesionalnewconsult.ro.

Pentru înscrierea la curs vă puteţi adresa centrului de studii şi formare profesională Profesional New Consult, situat în Piteşti în următoarele locuri:

-bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna, în spatele hypermarketului Prima) – birou înscrieri şi săli de curs.

-strada Calea Bucureşti, nr. 8, cartier Calea Bucureşti, camera 1, bloc 27, scara C, parter, apartamentul 1 – birou înscrieri.

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-Curs Stilist Unghii http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

-Curs Machiaj/Make-up http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

-Curs Tehnician Maseur http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

-Curs Coafor http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

-Curs Pensat Profesional http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional

-Curs Frizer http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3