Donaris 930 x 122

profesional new consult

CURS DE INTERES PE PIAȚA DE BEAUTY DIN PITEȘTI – TEHNICA HENNA SPA

Nu rataţi ocazia de a participa la unicul curs acreditat de stilizare sprâncene – pensat profesional (pensat, tuns, vopsit și realizat formă ideală), curs în cadrul căruia revoluţionara metodă Henna Spa este abordată şi însuşită de participanţi.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Organizat de Profesional New Consult, cursul li se adresează tuturor celor care doresc să înveţe tehnicile profesionale de lucru pentru a practica legal activitatea de stilizare de sprâncene și pensat în saloanele profesionale, dar şi celor care vor să îşi însuşească tehnica autopensatului, stilizându-şi astfel sprâncenele şi evitând cheltuielile suplimentare.

Costul cursului, atractiv şi cu posibilitatea de a fi achitat în rate, face ca acesta să fie unul de interes pentru piaţa de beauty din Piteşti şi nu numai.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Câteva dintre temele care vor fi abordate la curs:

-tehnica realizării unor forme ideale ţinând cont de geometria feţei;

-cunoaşterea celor mai noi tendinţe în materia pensatului şi a stilizatului sprâncenelor;

-cunoaşterea instrumentarului de lucru şi folosirea corectă a acestuia;

-vopsirea corectă a sprâncenelor;

-armonizarea dorinţei clientului cu forma corectă de sprâncene;

-tips&tricks;

-soluţii pentru îndreptarea sprâncenelor compromise;

-tehnica autopensatului.

Formatorii cu experienţă îndelungată, care au învățat de-a lungul anilor sute de cursanţi, condiţiile de studiu excelente şi materialele profesionale folosite sunt motive suficiente pentru a participa la acest curs, care pune accent în proporţie de 90% pe elementele de practică.

Cursul de pensat profesional va demara în perioada următoare, iar dacă veţi dori să îl parcurgeţi adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult:

Telefon – 0784.333.777, 0758.490.490, 0784.045.025

E-mail – office@profesionalnewconsult.ro

Sediu – Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului Fortuna și al marketului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs machiaj

Curs coafor

Curs stilist unghii

Curs masaj.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3