930×122 CAPRA 5

profesional new consult

CURS DE MACHIAJ ÎN PITEȘTI. ULTIMA SESIUNE DIN 2017

Fiecare femeie vrea ca mai ales de sărbători să fie cât mai aranjată, mai strălucitoare, mai frumoasă. Iată un motiv să apelați la specialiştii în machiaj sau să participați la cursul de machiaj organizat în Piteşti de Profesional New Consult și care va avea deschiderea pe 14 decembrie 2017: http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Cursul este acreditat şi se desfăşoară în săli moderne, puse la dispoziţie de firma organizatoare, situate în centrul Piteştiului, în spatele complexului comercial Fortuna.

Pentru sesiunea din decembrie 2017 numărul de locuri este limitat. Toți cei care doresc să cunoascã mai multe despre tehnicile realizării unui machiaj perfect trebuie, așadar, să se grăbească pentru a prinde un loc liber http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Formatorii cu experienţă, produsele profesionale şi echipa dedicată asigură premisele necesare desfăşurării în bune condiţii a cursului şi asimilării cunoştinţelor necesare. Machiajul de zi, de seară sau pentru diverse ocazii, tehnica aplicării bazei de machiaj și tehnica eyeliner-ului sunt doar câteva dintre temele acestui curs.

Înscrierile până pe 30 noiembrie beneficiază de promoţia de Black Friday.

„Important: participând la cursul de machiaj http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/ organizat de Profesional New Consult, puteţi beneficia de mari reduceri de prețuri, reduceri acordate cursanţilor firmei noastre la achiziţionarea de produse profesionale ale brand-urilor de marcă cu care colaborăm.”, transmite firma organizatoare.

Cursul este acreditat şi recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, diplomele fiind valabile atât în ţară, cât şi în străinătate.

Mai multe detalii despre cursul de machiaj pot fi obţinute accesând http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/ sau adresându-vă centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

-Telefon – 0784.333.777, 0784.045.025, 0758.490.490.

-E-mail – cursuri@profesionalnewconsult.ro.

-Sediu – Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului comercial Fortuna), în spatele supermarketuluiu Prima – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-Curs de stilist protezist unghii http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

-Curs de coafor http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

-Curs de frizerie http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer

-Curs de manichiură/pedichiură http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-manichiurst-pedichiurist.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3