930 x122 grota rece

profesional new consult

CURS DE MACHIAJ ÎN PITEȘTI. ULTIMELE LOCURI!

Curs de machiaj în Pitești. Ultimele locuri! Cursul de machiaj http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj organizat în Pitești de Profesional New Consult va avea deschiderea pe 20 septembrie 2017.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Este un curs care se desfăşoară în săli moderne, puse la dispoziţie de firma organizatoare, situate în centrul Piteştiului, în spatele complexului Fortuna.

Pentru sesiunea cu deschidere pe data de 20 septembrie 2017, firma organizatoare anunţă ultimele locuri. Cei care doresc, așadar, să cunoască mai multe despre tehnicile realizării unui machiaj perfect trebuie să se grăbească pentru a prinde un loc http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Formatorii cu experienţă, produsele profesionale şi echipa dedicată asigură premisele necesare desfãşurării în bune condiţii a cursului şi asimilării cunoştinţelor necesare. Machiaj de zi, machiaj de seară, machiaj de ocazie, tehnica aplicării bazei de machiaj și tehnica eyeliner-ului, iată doar câteva dintre temele acestui curs.

IMPORTANT! Participând la cursul de machiaj http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj organizat de Profesional New Consult puteţi beneficia de reduceri mari de prețuri, acordate cursanţilor firmei la achiziţionarea de produse profesionale ale brand-urilor de marcă cu care firma colaborează.

De reţinut! Cursul este acreditat şi recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, diplomele fiind valabile atât în ţară, cât şi în străinătate.

Mai multe detalii despre cursul de machiaj pot fi obţinute accesând linkul http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj sau adresându-vă centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

Telefoane contact – 0784.333.777, 0784.045.025, 0758.490.490

E-mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro

Sediu – Pitești, bulevardul I.C. Brãtianu, bl. D6 (în spatele complexului Fortuna), în spatele hipermarketului Prima – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-Curs stilist protezist unghii http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

-Curs tehnician maseur http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

-Curs cosmetică http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica

-Curs coafor http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

-Curs frizerie http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer

-Curs manichiură/pedichiură http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-manichiurst-pedichiurist.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3