930X122 MAIA

profesional new consult

CURS DE MANICHIURĂ-PEDICHIURĂ ÎN PITEȘTI. ULTIMELE LOCURI

Curs de manichiură-pedichiură în Pitești. Ultimele locuri. ”Vrei să te perfecţionezi în arta manichiurii-pedichiurii? Vrei sa înveți cum să creezi un aspect plăcut mâinilor și picioarelor cu ajutorul unui tratament profesional? Sau vrei să avansezi în carieră? Vino la cursul nostru din Pitești! Alege acest curs de top, util în oricare salon de înfrumusețare!”, este mesajul transmis de firma Profesional New Consult.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Manichiura reprezintă reflexia personalitãţii oricărei femei, aşa că vino să înveţi de la specialişti cum să creezi o manichiură perfectă!

Bazându-se pe zicala „Mâinile reprezintă cartea de vizită a unei femei!”, Profesional New Consult vă invită la un curs profesional, axat pe componenta practică.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Pe toată perioada cursului vă vor fi puse la dispoziție ustensile, produse profesionale, aparatură. Cursul își propune să formeze specialiști care să activeze în saloanele de specialitate, spa-uri, hoteluri, oferind servicii de calitate, atât prin aplicarea unor tehnici moderne de lucru, cât și prin înțelegerea și folosirea celor mai noi procedee de lucru, cu un accent deosebit pe igienă și asigurarea solicitărilor clienților.

Veți deprinde, printre altele, tehnici de masaj pentru mâini și picioare și veți cunoaște produsele specifice în meseria de manichiurist-pedichiurist.

Dacă doriţi să participaţi la acest curs, vă puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

-numere de telefon: 0784.333.777, 0758.490.490, 0784.045.025;

-e-mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro;

-adresă: Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna și al magazinului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

curs de stilist protezist unghii

curs de machiaj – avansat

curs de coafor.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA