CURS DE MASAJ ÎN PITEȘTI (GALERIE FOTO) | ePitesti
Posada 930 x 122

profesional new consult

CURS DE MASAJ ÎN PITEȘTI (GALERIE FOTO)

Curs de masaj în Pitești. Profesional New Consult, firma organizatoare, anunţă ultimele locuri disponibile pentru următoarea sesiune a cursului de masaj/tehnician maseur, care va avea deschiderea pe 23 iunie 2017: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj.

Citiți și: CURS DE MACHIAJ ÎN PITEȘTI. ULTIMA SESIUNE DIN 2017

Susţinut de formatori cu experienţă, cursul se desfășoară în săli moderne, puse la dispoziţie de firma de formare profesională.

Foarte solicitată pe piaţa muncii de astăzi, meseria de maseur poate fi practicată atât individual (acasă, pentru a aduce familiei şi apropiaţilor starea de bine necesară şi dorită într-o societate tot mai stresată şi tensionată), cât și, mai ales, în saloane de specialitate, săli de fitness, hoteluri de lux care le oferă servicii de tratament şi spa clienţilor, centre de întreţinere și în saloane de înfrumusețare.

Citiți și: CURS DE FOTOGRAFIE ÎN PITEȘTI

Profesionalismul formatorilor şi abilitatea acestora de a transmite informaţii cu privire la tehnicile de urmat fac din cursul de masaj/tehnician maseur http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj un curs de referinţă pe piaţa de profil din Piteşti şi nu numai.

Mai multe detalii despre cursul de masaj/tehnician maseur, dar şi despre alte cursuri organizate de Profesional New Consult puteţi obţine la următoarele coordonate:

TELEFON – 0784.333.777, 0758.490.490, 0784.045.025, 0725.420.330

SITEwww.profesionalnewconsult.ro

E-MAILoffice@profesionalnewconsult.ro

ADRESE ÎN PITEȘTI

1.Bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna, în spatele marketului Prima) – birou înscrieri şi săli de curs

2.Strada Calea Bucureşti, nr. 8, cartier Calea Bucureşti, camera 1, bloc 27, scara C, parter, apartamentul 1 – birou înscrieri.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-Curs de stilist unghii http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

-Curs de manichiură/pedichiură http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-manichiurst-pedichiurist

-Curs de aplicare de gene http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/aplicare-gene-false

-Curs de machiaj/make-up http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

-Curs de frizer http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer

-Curs de cosmetică http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica.

Donaris 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066