EcoMoto 930×122

profesional new consult

CURS DE PENSAT PROFESIONAL ÎN PITEȘTI

Curs de pensat profesional în Pitești. Nu rataţi ocazia de a participa la cursul de pensat profesional, curs acreditat în cadrul căruia veți învăța de la formatori profesioniști tehnici de pensat, tuns, vopsit și de realizare a formei ideale pentru fiecare tip de față, dar și  revoluţionara metodă Henna Spa!

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Susţinut în cadrul firmei Profesional New Consult, cursul li se adresează tuturor celor care doresc să înveţe tehnicile profesionale de lucru pentru a practica legal activitatea de stilizare de sprâncene și de pensat în saloanele profesionale, dar şi celor care doresc să îşi însuşească tehnica autopensatului, stilizându-şi astfel sprâncenele şi evitând cheltuielile suplimentare.

Câteva dintre temele care vor fi abordate la curs:

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

-tehnica realizării unor forme ideale ţinând cont de geometria feţei;

-cunoaşterea celor mai noi tendinţe în materia pensatului şi stilizatului sprâncenelor;

-cunoaşterea instrumentarului de lucru şi folosirea corectă a acestuia;

-vopsirea corectă a sprâncenelor;

-armonizarea dorinţei clientului cu forma corectă de sprâncene;

-tips&tricks;

-soluţii pentru îndreptarea sprâncenelor compromise;

-tehnica autopensatului.

Formatori cu experienţă îndelungată, care au format de-a lungul anilor sute de cursanţi, condiţii de studiu excelente şi materialele profesionale folosite sunt motive suficiente pentru a participa la acest curs, care pune accent în proporţie de 90% pe elementele de practică, atât de necesare în exercitarea cu succes a acestei activităţi.

Cursul de pensat profesional va demara în perioada următoare, iar numărul de locuri este limitat. Dacă doriti să îl parcurgeţi, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

-numere de telefon: 0784.333.777, 0758.490.490, 0784.045.025.

-e-mail: office@profesionalnewconsult.ro.

-adresă: Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna și al magazinului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs de machiaj

Curs de coafor

Curs de stilist unghii.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3