CURS DE SUCCES ÎN PITEȘTI. LOCURI LIMITATE | ePitesti
Donaris 930 x 122

profesional new consult

CURS DE SUCCES ÎN PITEȘTI. LOCURI LIMITATE

Curs de succes în Pitești. Locuri limitate.

Citiți și: CURS DE MACHIAJ ÎN PITEȘTI. ULTIMA SESIUNE DIN 2017

Învaţă tehnica aplicării unghiilor cu gel de la profesionişti în cadrul cursului stilsit protezist unghii http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/stilist-protezist-unghii/, curs ce se adresează celor ce doresc să ȋnveţe o meserie foarte căutată pe piaţa muncii, ce poate fi practicată ȋn saloane de specialitate atât din ţară, cât şi din străinătate, dar care poate fi practicată şi de acasă.

Cursul este acreditat, diplomele eliberate fiind recunoscute de Ministerele Muncii şi Educaţiei și valabile în țară, dar și  ȋn străinătate, putând astfel să prestaţi o activitate plăcută în mod legal.

Citiți și: CURS DE FOTOGRAFIE ÎN PITEȘTI

Construcţia unghiei cu gel, ultimele modele de stilizare a unghiilor cu gel, produse profesionale, suport de curs asigurat, formatori cu experienţă ȋn domeniu şi condiţii de studiu la standarde ȋnalte, asta vă pune la dispoziție Profesional New Consult.

Cursul de stilist protezist unghii poate fi parcurs de cei care vor să facă primii paşi ȋn această profesie, dar şi de cei care doresc să se specializeze în domeniu, având deja câteva cunoştinţe în acest sens.

O nouă sesiune a cursului de stilist protezist unghii http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/stilist-protezist-unghii/ va demara în Piteşti în perioada următoare, iar dacă doriţi să învăţaţi realizarea unor modele ideale de unghii cu gel, cel mai recomandabil ar fi să parcurgeţi acest curs, locurile fiind extrem de limitate.

Dacă doriţi să parcurgeţi cursul de stilist protezist unghii – unghii tehnice, vă puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult la telefoanele 0784.333.777, 0784.045.025, 0758.490.490 sau puteţi remite un email la adresa: cursuri@profesionalnewconsult.ro.

Sediul firmei este situat în bulevardul I.C. Brãtianu, blocul D6, (în spatele complexului Fortuna), în spatele hypermarket-ului Prima – birou înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare sunt:

– Curs machiaj: http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/

– Curs coafor: http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/coafor-hair-style/

– Curs tehnician maseur: http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/masaj-tehnician-maseur/

Posada 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066