New Profesional Consult 930 x 122

profesional new consult

CURS DE SUCCES PE PIAȚA DE BEAUTY. ÎN PITEȘTI, DOAR LA PNC

Curs de succes pe piața de beauty. În Pitești, doar la PNC. Profesional New Consult (PNC) vă invită să participaţi în centrul său din Piteşti la cursul complet de LAMINARE GENE, un serviciu din ce în ce mai solicitat în saloanele de înfrumusețare.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Tehnica laminării genelor este o procedură nouă pe piaţa de beauty, care permite curbarea genelor și păstrarea acestora sănătoase și frumoase. În urma laminării, genele devin mai lungi și se îngroașă, rezultând un volum cu 20-30% mai mare.

Această procedură înlocuiește cu succes aplicarea de gene false și permanentul genelor, dar mai ales rutina zilnică a machierii şi demachierii prin aplicare de rimel.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Cursul de laminare gene le este util atât specialiştilor din industria beauty care activează în saloane de specialitate (machiaj, coafor, cosmetică, spa), cât şi celor mai puţin iniţiaţi şi care nu au niciun fel de cunoştinţe în domeniu, dorind astfel să înveţe o abilitate nouă şi să îşi stabilească un venit sigur.

Foarte bine structurat, cursul asigură noţiunile necesare, atât teoretice, cât și, mai ales, practice, fiecare cursant urmând să lucreze cu propriul său model pentru însuşirea cât mai corectă a tehnciii laminării genelor.

Puteţi parcurge acest curs împreună cu celelalte cursuri organizate de Profesional New Consult Beauty Academy:

curs Aplicare Gene

curs MakeUp

curs Hair Style

curs Hair Cut

curs Stilist Unghii

curs Stilizare Sprâncene

curs Masaj

curs Dermopigmentare

curs Cosmetică.

Devino un profesionist în domeniul beauty doar învăţând de la cei mai buni, Profesional New Consult!

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro, la adresa de e-mail cursuri@profesionalnewconsult.ro, la numerele de telefon 0748.333.777, 0784.045.025 și 0758.490.490 sau la sediul firmei (Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6, în spatele complexului Fortuna și al marketului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90