CURS DE SUCCES! SALON MODERN ÎN ZONA FORTUNA | ePitesti
Comdata 930 x 122

profesional new consult

CURS DE SUCCES! SALON MODERN ÎN ZONA FORTUNA

Curs de succes! Salon modern în zona Fortuna. Puteţi ocupa unul dintre ultimele locuri ale cursului de cosmetică http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica, un curs care va demara în Piteşti în perioada următoare.

Citiți și: CURS DE MACHIAJ ÎN PITEȘTI. ULTIMA SESIUNE DIN 2017

Oferit la cel mai mic preţ de pe piaţă, în condiţii excelente, cu săli moderne de lucru și formatori cu experienţă, cursul este acreditat şi recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei.

Sunt oferite aplicaţii teoretice, dar mai ales practice în salonul de specialitate amenajat şi pus la dispoziţie de firma organizatoare în locaţia sa proprie, situat într-o clădire modernă din parcarea din spatele complexului Fortuna din Pitești.

Citiți și: CURS DE FOTOGRAFIE ÎN PITEȘTI

Competenţele dobândite în urma parcurgerii cursului de cosmetică http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica organizat de Profesional New Consult sunt suficiente şi necesare practicării acestei meserii în saloanele de specialitate.

Noţiuni de epilat, împachetări, îngrijire a tenului, măşti cosmetice, tratamente cosmetice, noţiuni privitoare la tipurile de ten şi modalitatea de îngrijire şi întreţinere a acestora – iată doar câteva dintre temele abordate în cadrul acestui curs.

IMPORTANT! Urmând cursul de cosmetică http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica oferit de Profesional New Consult puteţi obţine diplome acreditate atât în România, cât şi în celelalte țări ale Uniunii Europene. Veți putea, aşadar, profesa oriunde în Europa această meserie extrem de solicitatã pe piaţa muncii.

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine de la centrul de formare profesională al Profesional New Consult, la numerele de telefon 0784.045.025, 0758.490.490 sau 0784.333.777, sau la email office@profesionalnewconsult.ro.

Web: www.profesionalnewconsult.ro.

Pentru înscrierea la curs vă puteţi adresa centrului de studii şi formare profesională Profesional New Consult din Piteşti: bulevardul I.C. Brătianu, Blocul D6, (în spatele complexului Fortuna), în spatele hipermarketului Prima – birou înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs stilist unghii – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

Curs machiaj/make-Uup – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

Curs tehnician maseur – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

Curs coafor – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

Curs pensat profesional – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional

Curs frizer – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer.

Jupiter 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066