CURS DE TATUAJ COSMETIC ÎN PITEȘTI | ePitesti
New Profesional Consult 930 x 122

curs

CURS DE TATUAJ COSMETIC ÎN PITEȘTI

Curs de tatuaj cosmetic în Pitești. În Piteşti va demara în perioada următoare ultima sesiune din 2017 a cursului de dermopigmentare http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/tatuaj-cosmetic-machiaj-semipermanent/, tatuaj semipermanent al ochilor, sprâncenelor și buzelor.

Citiți și: CURS DE MACHIAJ ÎN PITEȘTI. ULTIMA SESIUNE DIN 2017

Este un curs susţinut de formatori cu experienţă în domeniu, care vor parcurge împreună cu participanţii cele mai noi tehnici în dermopigmentare: tehnica fir cu fir, 2D, 3D și tehnica efect pudrat.

Important: cursul este acreditat şi recunoscut de organismele abilitate, diplomele fiind recunoscute la nivel naţional şi internaţional.

Citiți și: CURS DE FOTOGRAFIE ÎN PITEȘTI

Costul cursului include toate materialele şi ustensilele necesare realizării unor lucrări profesionale (aparate, mulaje, ace, pigmenţi), toate de calitate, asigurate de societatea organizatoare, Profesional New Consult, pe parcursul derulării programului de formare.

Parcurgând cursul de dermopigmentare, tatuaj cosmetic http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/tatuaj-cosmetic-machiaj-semipermanent/, veţi deprinde tehnica microblading-ului, a pigmentării şi a repigmentării cosmetice a buzelor, ochilor şi sprâncenelor. Aceste tehnici vor fi perfecţionate la curs sub îndrumarea formatorului specialist în domeniu.

De asemenea, în cadrul cursului organizat de Profesional New Consult veţi primi sfaturi utile cu privire la cele mai eficiente aparate de tatuat cosmetic, la tipurile de ace, la produsele anestezice în funcţie de zona de acoperire și tipurile de machiaje (cum ar fi cel fir cu fir, extrem de solicitat).

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine de la centrul de formare profesională al Profesional New Consult:

Telefon – 0784.333.777, 0784.045.025, 0725.420.330

E-mail – office@profesionalnewconsult.ro

Sediu – Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului Fortuna), în spatele marketului Prima – birou pentru înscrieri şi sãli de curs.

Web – www.profesionalnewconsult.ro.

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs stilist unghii http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/stilist-protezist-unghii/

Curs machiaj/make-up, http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/

Curs coafor http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/coafor-hair-style.

Donaris 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066