New Profesional Consult 930 x 122

profesional new consult

CURSUL CARE TE ÎNVAȚĂ O MESERIE FOARTE CĂUTATĂ

Cursul care te învață o meserie foarte căutată. Pentru a deveni specialist în domeniul beauty şi pentru a face astfel o manichiură perfectă prin realizarea unor modele ideale de unghii cu gel, recomandabil este să parcurgeţi un curs de calificare în meseria de stilist protezist unghii.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Un excelent curs de acest gen, de succes, este cel organizat în Pitești de Profesional New Consult și care va avea deschiderea pe 7 iunie 2017, curs la care numărul de locuri e limitat: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii.

Este un curs adresat celor care doresc să înveţe o meserie foarte căutată pe piaţa muncii, care poate fi practicată în saloane de specialitate atât din ţară, cât şi din străinătate, dar și acasă: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii. Cursul este acreditat ANC, diplomele eliberate fiind recunoscute de ministerele Muncii şi Educaţiei. Diplomele sunt valabile atât în România, cât şi peste hotare, având astfel posibilitatea să prestaţi o activitate frumoasă în mod legal.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Construcţia unghiei cu gel, ultimele modele de stilizare a unghiilor cu gel, produse profesionale ca suport de curs, formatori cu experienţă în domeniu şi condiţii de studiu la standarde înalte – toate la cursul de stilist protezist unghii, curs care poate fi parcurs atât de către persoanele care vor să facă primii paşi în această profesie, cât şi de către cele care doresc să se specializeze în domeniu.

Dacă doriţi să parcurgeţi cursul de stilist protezist unghii-unghii tehnice http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii, acreditat ANC și recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, adresaţi-vă centrului de studii Profesional New Consult:

-Telefon: 0784.333.777, 0784.045.025, 0758.490.490

-E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

-Sediu:

1.bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna, în spatele marketului Prima) – birou înscrieri şi săli de curs

2.strada Calea Bucureşti, nr. 8, cartier Calea Bucureşti, camera 1, bloc 27, scara C, parter, apartamentul 1 – birou înscrieri.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Machiaj: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

Curs Coafor: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

Curs Tehnician Maseur: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

Curs Cosmetică: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica

Curs Manichiură-Pedichiură http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-manichiurst-pedichiurist.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90