DE MARE SUCCES PE PIAȚA DE BEAUTY DIN PITEȘTI | ePitesti
Posada 930 x 122

curs

DE MARE SUCCES PE PIAȚA DE BEAUTY DIN PITEȘTI

De mare succes pe piața de beauty din Pitești. Aplicarea genelor este o tehnică foarte solicitată, fiind în zilele noastre un atribut al frumuseţii desăvârşite. De aceea foarte multe persoane aleg să deprindă această profesie prin participarea la un curs profesional: http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-aplicare-gene-false/.

Citiți și: CURS DE MACHIAJ ÎN PITEȘTI. ULTIMA SESIUNE DIN 2017

La curs, organizat de Profesional New Consult în perioada următoare, un curs de mare succes, se vor studia cele trei tehnici extrem de uzuale (fir cu fir, 2D și 3D).

În cadrul cursului (desfășurat în condiţii de studiu la standarde foarte înalte, cu salon profesional de lucru, cu materiale şi ustensile profesionale) o importanţă deosebită se acordă furnizării cunoştinţelor practice. Acestea vor fi acumulate prin sesiuni de aplicare de gene realizate pe modele umane, care vor ajuta astfel participanţii la curs să înţeleagă corect tainele acestei profesii.

Citiți și: CURS DE FOTOGRAFIE ÎN PITEȘTI

Învaţă să pui în valoare frumuseţea naturală a ochilor cu ajutorul extensiilor de gene fir cu fir, dar mai ales prin tehnicile de volum 2D şi 3D – un serviciu revoluţionar, care s-a extins tot mai mult în industria beauty: http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-aplicare-gene-false/.

Datorită numeroaselor avantaje oferite (alungirea genelor, creşterea în volum, remodelarea şi efectul de lifting), extensiile de gene au devenit una dintre procedurile preferate de înfrumuseţare.

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro.

E-mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro

Telefon: 0784.333.777, 0758.490.490

Sediul: Pitești, bulevardul I.C. Brãtianu, blocul D6, (în spatele complexului Fortuna), în spatele marketului Prima – birou înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-Curs stilist unghii http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/stilist-protezist-unghii/

-Curs machiaj http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/

-Curs coafor http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/coafor-hair-style/.

Comdata 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066