930×122 CAPRA 5

profesional new consult

EVENIMENT PE PIAȚA DE BEAUTY DIN PITEȘTI

Eveniment pe piața de beauty din Pitești. În avanpremiera evenimentului care urmează a fi prezentat pe scena Cosmoworld Bucureşti, cei care nu pot ajunge la seminarul de machiaj susţinut de trainerul Adrian Ţigmeanu sunt invitați ca joi, 22.03.2018, de la ora 17, să participe la un eveniment deosebit.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Evenimentul se intitulează Trend-ul actual în machiaj, training demonstrativ machiaj complet. Tema: Bridal MakeUp Violet Pearl.

Seminarul este susţinut de Adrian Țigmeanu, make-Uup artist, trainer Profesional New Consult și ambsador în România al Affect cosmetics (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

În cadrul seminarului, trainer-ul va prezenta și va explica în detaliu:

– tehnica de aplicare corectă a bazei de machiaj

– tehnica de realizare corectă a machiajului propus

– alegerea corectă a nunanţelor și tendinţele în domeniu

– tips & tricks pentru un machiaj rezistent, cu un efect maxim ţinând cont de formele feţei, dar şi de momentul pentru care ne pregătim

– prezentarea produselor folosite.

Atenţie! Numărul de locuri este limitat.

Participanţii la seminar vor putea achiziţiona produse Affect Cosmetics la preţuri promoţionale, oferite cu colaborarea partenerilor de la www.topglamorous.ro.

Durata seminarului va fi de două ore, la care se va adăuga o oră pentru prezentarea produselor profesionale. Preţul de acces la seminar este de 100 de lei, cu reducere de 50% pentru cursanţii Profesional New Consult.

Pentru informaţii suplimentare:

Telefon – 0784.333.777, 0784.045.025, 0758.490.490

E-mail – cursuri@profesionalnewconsult.ro

Website – www.profesionalnewconsult.ro.

Pentru detalii vă puteţi adresa și centrului de studii Profesional New Consult, la sediul situat în Pitești, pe bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna și al marketului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri şi seminarii organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Seminar Frizerie by Ciprian Ungureanu

Curs Machiaj

Curs Stilist Protezist Unghii.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90