930 x122 grota rece

profesional new consult

EXCELENȚĂ PE PIAȚA DE BEAUTY DIN PITEȘTI

Cursul de gene false http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-aplicare-gene-false/ organizat de Profesional New Consult este acreditat. Prin urmare, dacă vrei să prestezi această activitate în mod legal, acum ai posibilitatea participării la un curs care îți oferă o diplomă recunoscută naţional şi internaţional.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Este un curs care excelează prin traineri cu experienţă, condiţii de studiu la standarde foarte înalte, salon profesional de lucru și materiale şi ustensile profesionale.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Cursul, asigurat de Profesional New Consult, abordează tehnicile de aplicare de gene fir cu fir şi tehnicile de volum 2D şi 3D. Se acordă o importanţă deosebită cunoştinţelor practice. Ele vor fi acumulate prin sesiuni de aplicare de gene realizate pe modele umane, sesiuni care vor ajuta participanţii la curs să înţeleagă corect tainele acestei profesii, pentru a o putea practica ulterior.

Învaţă să pui în valoare frumuseţea naturală a ochilor cu ajutorul extensiilor de gene fir cu fir, dar mai ales prin tehnicile de volum 2D şi 3D – un serviciu revoluţionar, care s-a extins tot mai mult în industria de beauty! http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/aplicare-gene-false.

Datorită numeroaselor avantaje oferite, ca de exemplu alungirea genelor, creşterea în volum, remodelarea şi efectul de lifting, extensiile de gene au devenit una dintre procedurile preferate de înfrumuseţare. Diplomele sunt acreditate și recunoscute naţional şi internaţional.

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro.

Email: cursuri@profesionalnewconsult.ro

Telefoane contact: 0784.333.777, 0758.490.490, 0784.045.025

Sediu:

1.Bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna, în spatele marketului Prima) – birou înscrieri şi săli de curs

2.Strada Calea Bucureşti, nr. 8, cartier Calea Bucureşti, camera 1, bloc 27, scara C, parter, apartamentul 1 – birou înscrieri.

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-Curs stilist unghii http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

-Curs machiaj/make-up http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

-Curs coafor http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

-Curs frizer http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90