New Profesional Consult 930 x 122

profesional new consult

ÎNSCRIE-TE ACUM PENTRU CURSUL ACREDITAT DE APLICARE GENE – ORGANIZAT DE PROFESIONAL NEW CONSULT – OBŢINE DIPLOMA ACREDITATĂ RECUNOSCUTĂ ÎN ŢARĂ ŞI U.E.

Nu rata inscrierea – In curand vom deschide în Piteşti cursul de Aplicare Gene False, curs acreditat, astfel cã dacã doriţi sã prestaţi aceastã activitate în mod legal, acum aveţi posibilitate participãrii la un curs ce vã oferã o diplomă recunoscutã naţional şi internaţional.

Citiți și: Ofertă de nerefuzat! Curs acreditat de Recepționer Medical, cu plata în rate!

REDUCERI pentru plata in RATE si pentru plata INTEGRALA la inscriere

  • SOLICITA INFORMATII DESPRE PROMOTIA IN CURS –

De ce sã alegeţi acest curs organizat de Profesional New Consult? Pentru cã doar aici veţi regãsi traineri cu experienţã, condiţii de studiu la standarde foarte înalte, salon profesional de lucru, materiale şi ustensile profesionale. În cadrul cursului vor fi abordate tehnicile de aplicare gene fir cu fir, dar şi tehnicile de volum 2D şi 3D, acordându-se o importanţã deosebitã cunoştinţelor practice, acumulate prin sesiuni aprofundate de aplicare gene realizate pe modele umane. Toate acestea vă vor ajuta sã înţelegeți corect tainele acestei meserii pentru a o putea practica ulterior cu foarte mult succes.

Citiți și: Firmă recunoscută în Pitești, anunț deosebit de important

Învaţã sã pui în valoare frumuseţea naturalã a ochilor cu ajutorul extensiilor de gene fir cu fir, dar mai ales prin tehnicile de volum 2D şi 3D – un serviciu revoluţionar care s-a extins tot mai mult în industria Beauty! Datoritã numeroaselor avantaje oferite, precum alungirea genelor, creşterea în volum, remodelarea şi efectul de lifting, extensiile de gene au devenit una dintre cele mai utilizate proceduri de înfrumuseţare. Doar acum vei beneficia de REDUCERI semnificative pentru plata integrală la înscriere.

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro,

email: cursuri@profesionalnewconsult.ro,

telefoane: 0758.490.490, 0784.045.025, 0784.333.777

sau la sediul firmei din: Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele market Prima – birou înscrieri şi sãli de curs.

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada următoare sunt:

Curs MakeUp

Curs Stilist Unghii

Curs Frizer

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3