930×122 CAPRA 5

hypnotic beauty bar

OFERTĂ-TRĂSNET ÎN PITEȘTI: GRATIS LA HYPNOTIC BEAUTY BAR

Ofertă-trăsnet în Pitești: Gratis la Hypnotic Beauty Bar. La doar câteva zile distanță de la deschiderea oficială, Hypnotic Beauty Bar (situat în Pitești, pe strada Intrarea Teilor, numărul 1, bloc PS6A, scara A, la parter, număr de telefon 0760.999.005) are o ofertă irezistibilă: servicii gratuite pentru clientele salonului.

Citiți și: SUPER OFERTE DE SĂRBĂTOARE LA HYPNOTIC BEAUTY BAR

Mai exact, în săptămâna 24-30 septembrie 2018 (de luni până duminică) la Hypnotic Beauty Bar beneficiați GRATUIT de tuns și/sau manichiură (ojă semipermanentă). Click pe imagine:

”Oferta este valabilă, pe bază de programare, în limita timpului disponibil. Clientele pot opta pentru ambele servicii, tuns și manichiură – ojă semipermanentă, sau doar pentru unul dintre ele.”, ne precizează Denisa Petcu, administratorul Hypnotic Beauty Bar.

Citiți și: (VIDEO) NU RATAŢI! O NOUĂ OFERTĂ LA HYPNOTIC BEAUTY BAR

Pentru programare aveți la dispoziție numărul de telefon 0760.999.005 sau puteți contacta reprezentanții salonului printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Hypnotic Beauty Bar.

Hypnotic, primul Beauty Bar din Pitești, aduce un nou concept în oraș. Pe lângă serviciile de înfrumusețare la care apelează, clientele beneficiază, din partea casei, de un pahar cu șampanie sau cu vin ori se pot bucura de o ceașcă cu cafea.

Hypnotic Beauty Bar vă pune la dispoziție următoarele servicii de înfrumusețare:

-Hairstyle (tuns, styling, vopsit)

-Make-up & nails (make-up, unghii și unghii false)

-Cosmetică (ceară unică, ceară tradițională, tratamente cosmetice, remodelare – vacuum și electrostimulare).

DETALII DESPRE PREȚURI, AICI.

Pentru a beneficia de noul concept pe care Hypnotic Beauty Bar îl aduce în Pitești, nu ezitați să contactați reprezentanții salonului la numărul de telefon 0760.999.005 sau să mergeți direct la sediul salonului, situat pe strada Intrarea Teilor, numărul 1, bloc PS6A, scara A, la parter.

Programări se pot face și printr-un mesaj pe pagina de Facebook Hypnotic Beauty Bar.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90