Donaris 930 x 122

profesional new consult

PITEȘTI: CURS DE MAKE-UP STEP BY STEP

Pitești: Curs de make-up step by step. Vreți să învățați să realizați un machiaj profesional pas cu pas? De mai bine de 10 ani, cursurile de make-up oferite de Profesional New Consult au format mii de make-up artişti, care activează astăzi atât pe piaţa muncii din România, cât şi din străinătate.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

”Aniversarea a 10 ani de activitate, desfășurată cu seriozitate și profesionalism, vă aduce reduceri semnificative pentru orice curs din programa noastră, dar și alte surprize, pe care le puteți desoperi accesând site-ul nostru.”, transmit reprezentanții Profesional New Consult.

Machiajul STEP BY STEP presupune mai mulți pași, pe care îi veți descoperi la cursul sau seminarul Profesional New Consult, și care creează efectul BEFORE & AFTER.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Formatori cu experiență vă vor conduce pas cu pas către realizarea machiajului perfect, care presupune aplicarea bazei de machiaj care creează fundalul perfect pentru ca fondul de ten și corectorul să se întindă uniform.

Mai departe vă vor fi dezvaluite tehnicile de contouring specifice fiecărei forme a feței, care evidențiază trăsăturile frumoase, machiajul sprâncenelor, care are rolul de a încadra fața, iar apoi machiajul ochilor, care este cea mai interesantă parte a întregului proces, deoarece creativitatea nu are limite în acest caz.

Conturul buzelor, alegerea și aplicarea rujului potrivit, fixarea machiajului, dar și tips & tricks vă vor fi dezvăluite la acest curs.

Cursul de Machiaj STEP BY STEP li se adresează atât celor care doresc să obţină o competenţă nouă şi să activeze într-un domeniu de maxim interes astăzi, cât şi celor care caută în permanenţă să îşi îmbunătăţească cunoştinţele pe care le deţin, printr-o formare continuă.

Traineri cu experienţă internaţională în arta machiajului vă vor oferi suport şi vă vor insufla pasiunea pentru frumos, punându-vă la dispoziţie gratuit, în cadrul cursului, produse profesionale marca Affect, oferite de site-ul www.topglamorous.ro.

”Participând la cursul de machiaj organizat de Profesional New Consult puteţi beneficia de reduceri mari acordate cursanţilor la achiziţionarea de produse profesionale ale brand-urilor de marcă cu care firma colaborează. Cursul este acreditat şi recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, diplomele fiind valabile atât în ţarâ, cât şi în străinătate.

Numărul de locuri este limitat.”, transmit reprezentanții Profesional New Consult.

Mai multe detalii despre cursul de machiaj pot fi obţinute adresându-vă Profesional New Consult Beauty Academy la următoarele coordonate:

Numere de telefon – 0758.490.490, 0784.333.777, 0784.045.025.

E-mail – cursuri@profesionalnewconsult.ro

Adresă – Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului comercial Fortuna și al magazinului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs de stilist protezist unghii

Curs de coafor

Curs de frizerie.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90