PITEȘTI: CURSUL CARE TE ÎNVAȚĂ MESERIE | ePitesti
New Profesional Consult 930 x 122

profesional new consult

PITEȘTI: CURSUL CARE TE ÎNVAȚĂ MESERIE

Pitești: Cursul care te învață meserie. În perioada următoare va demara în Piteşti cursul de aplicare de gene false, adresat tuturor celor care vor să deprindă o activitate foarte solicitată pe piaţa actuală: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/aplicare-gene-false.

Citiți și: CURS DE MACHIAJ ÎN PITEȘTI. ULTIMA SESIUNE DIN 2017

Cursul, asigurat de Profesional New Consult, abordează tehnicile de aplicare de gene fir cu fir şi tehnicile de volum 2D şi 3D şi se desfãşoară pe durata a 3 zile, a câte 6 ore/zi.

Practica este realizată exclusiv pe modele umane, în sălile de curs performante puse la dispoziţie de organizator. Toate produsele folosite sunt incluse în costului cursului, formatori cu experienţă asigurând pregătirea profesională a participanţilor.

Citiți și: CURS DE FOTOGRAFIE ÎN PITEȘTI

Învaţă să pui în valoare frumuseţea naturală a ochilor cu ajutorul extensiilor de gene fir cu fir, dar mai ales prin tehnicile de volum 2D şi 3D – un serviciu revoluţionar care s-a extins tot mai mult în industria beauty! http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/aplicare-gene-false.

Datorită numeroaselor avantaje oferite, ca de exemplu alungirea genelor, creşterea în volum, remodelarea şi efectul de lifting, extensiile de gene au devenit una dintre preferatele proceduri de înfrumuseţare.

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro.

Email: cursuri@profesionalnewconsult.ro

Telefoane contact: 0784.333.777, 0758.490.490, 0784.045.025

Sediu:

1.Bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna, în spatele marketului Prima) – birou înscrieri şi săli de curs

2.Strada Calea Bucureşti, nr. 8, cartier Calea Bucureşti, camera 1, bloc 27, scara C, parter, apartamentul 1 – birou înscrieri.

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Stilist Unghii http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

Curs Machiaj/Make-Up http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

Curs Manichiură, Pedichiură http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-manichiurst-pedichiurist

Curs Coafor http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

Curs Pensat Profesional http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional

Curs Frizer http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer.

Donaris 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066