Donaris 930 x 122

grant salon

PITEȘTI: MASAJ TERAPEUTIC LA GRANT SALON

Pitești: Masaj terapeutic la Grant Salon. Oricine își dorește să aibă un corp de invidiat și sănătos. Pe lângă exercițiile fizice, masajul reprezintă o modalitate prin care se reduce celulita și se eliberează toxinele din organism. Reprezentanții Grant Salon vă prezintă beneficiile masajului, atât pentru doamne, cât și pentru domni.

Citiți și: TRATAMENT INOVATOR LA GRANT SALON

Masajul a devenit una dintre cele mai utilizate metode de relaxare, o armă împotriva anumitor imperfecţiuni corporale, o cale de acţiune pentru ameliorarea unor afecţiuni sau pur şi simplu un refugiu din stresul cotidian.

Există multe tipuri de masaj, printre care: masajul de relaxare, masajul terapeutic, masajul facial, masajul anticelulitic și reflexoterapia.

Citiți și: TEHNICI MODERNE DE ÎNGRIJIRE LA GRANT SALON

Dintre beneficiile masajului enumerăm:

– relaxarea profundă a muşchilor şi ţesuturilor
– creşterea mobilității articulaţiilor
– reducerea stresului
– creşterea elasticităţii pielii
– combaterea celulitei
– eliberarea toxinelor din organism
– diminuarea durerilor de spate, musculare, de cap și ale articulaţiilor.

Pentru programări și mai multe informații puteţi suna la numărul de telefon 0723.368.513 sau puteţi merge la adresa Grant Salon de pe bulevardul I.C. Brătianu din Pitești, blocul 42, intrarea stradală de lângă Colegiul Tehnic ”Armand Călinescu”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90