New Profesional Consult 930 x 122

grant salon

SPECIALIȘTII GRANT SALON, SFATURI PENTRU ÎNGRIJIREA PĂRULUI

Specialiștii Grant Salon, sfaturi pentru îngrijirea părului. Odată cu sosirea primăverii, trebuie să acordăm o atenție sporită îngrijirii părului.

Citiți și: TRATAMENT INOVATOR LA GRANT SALON

Specialiștii Grant Salon vă sfătuiesc: ”Atunci când temperaturile sunt scăzute, și părul are de suferit, în special în partea lui inferioară. Renunțați la firele de păr cu aspect inestetic! Astfel, părul dumneavoastră își va recăpăta vitalitatea și va fi sănătos.”

O altă modalitate de îngrijire a părului ține de culoarea pe care o alegem. Atunci când temperaturile sunt mai ridicate, este indicat să avem o culoare mai deschisă. O cunoscută tehnică este balayage, care implică utilizarea a două sau trei culori între care se creează o trecere treptată sau o tranziție bruscă pe vertical.

Citiți și: VREI SĂ FII FRUMOASĂ? VINO LA GRANT SALON

Hair-styliștii Grant Salon vă oferă cele mai bune servicii de îngrijire a părului și nu numai. Grant Salon vă așteaptă de luni până vineri în intervalul orar 9 – 21 și sâmbătă între orele 9 și 15.

Pentru programări și mai multe informații puteţi suna la numărul de telefon 0723.368.513 sau puteţi merge la adresa Grant Salon de pe bulevardul I.C. Brătianu din Pitești, bloc 42, intrarea stradală de lângă Colegiul Tehnic ”Armand Călinescu”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3