SMART KIDS 930X122

profesional new consult

WORKSHOP DE MANICHIURĂ ÎN PITEȘTI. ULTIMELE LOCURI

Workshop de manichiură în Pitești. Ultimele locuri. Vrei să te perfecţionezi în arta manichiurii? Vrei să devii un specialist în tehnica nail design? Ai un curs de bază şi vrei mai mult? Vino la workshop-ul Happy Nails Mix Design, care li se adresează tuturor tehnicienilor care au parcurs un curs de bază şi vor să îşi înfrumuseţeze lucrările cu design-uri de salon în tehnici combinate, pentru a fi la curent cu cererea actuală a pieţei şi pentru a realiza lucrări cât mai frumoase.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Manichiura reprezintă reflexia personalităţii oricărei femei, aşa că nu mai ezita, vino sa înveţi de la specialişti cum sa creezi o manichiurã perfectă!

Este important de știut că vom lucra pe tips-uri de practică în medie 7-8 lucrări, poate şi mai multe, în funcţie de ritmul dumneavoastră de lucru. Vom studia tehnici şi materiale combinate, astfel încât să parcurgem mai multe stiluri (efect marmorat, metal effect, pictură cu geluri color, aplicare pigmenți colorați, sugar effect, aplicarea corectă a ștampilelor, design simplu de mireasă, design de suprafață mat, etc).”, transmite Profesional New Consult.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Pentru participarea la curs vi se asigură toate materialele consumabile, lămpile uv și buferele.

Workshop-ul se va desfăşura în Piteşti în perioada următoare. Dacă doriţi să participaţi, vă puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

Numere de telefon: 0784.333.777, 0758.490.490, 0784.045.025

E-mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro

Adresă: Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna și al magazinului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs de machiaj

Curs de coafor

Curs de tehnician maseur.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA