Donaris 930 x 122

andreea raluca perșinaru

ABSOLVENTĂ A UPIT, SOLISTĂ DE MUZICĂ POPULARĂ

Andreea Raluca Perşinaru este din Piteşti și are 26 de ani. Este absolventă a Liceului de Artă ,,Dinu Lipatti’’ și a Facultății de Ştiinţe Socio-Umane, specializarea Poliţie comunitară, a Universității Pitești (UPIT). Acum studiază la Şcoala Postliceală Sanitară ,,Carol Davila’’.

Citiți și: Atenție! Se oprește curentul în județul Argeș

Nu este, însă, nici poliţistă şi nici asistentă medicală, ci solistă vocală de muzică populară. Una de succes!

,,De mic copil am rezonat cu muzica, iar la 16 ani mă mândream deja cu apariţiile mele la diverse evenimente. Muzica populară a fost prima mea dragoste şi, chiar dacă acum mai cochetez şi cu muzica uşoară, are și va avea întotdeauna un loc special în inima mea. Sunt de părere că în muzica populară românească Dumnezeu a ascuns frumuseţi şi valori nebănuite. Este muzica pe care românii încing cele mai frumoase petreceri, e muzica lor de suflet, dar şi a mea. Inclusiv tinerii apreciază genul acesta de muzică. Îmi bucură sufletul când îi văd că se distrează pe acordurile melodiilor mele!”, spune Andreea Raluca Perşinaru.

Citiți și: Se întâmplă acum la Argeș Mall: E nebunie!

Timp de 4 ani a făcut parte din formaţia Monden. Din cauza unor probleme de sănătate, la un moment dat a fost nevoită să își întrerupă activitatea muzicală. După o pauză de doi ani a revenit pe scenă, iar în prezent cântă în formaţia K Noi.

„Mă rog la Dumnezeu să-mi dea sănătate ca să pot cânta toată viaţa, să-i bucur pe cei din jur şi, de ce nu, să ating cele mai înalte culmi ale succesului!’’, ne mărturisește ea.

Pe lângă muzică, Andreea Raluca Perşinaru este pasionată şi de gastronomie. O bună parte din timpul său liber şi-l petrece gătind.

555 X 222 POSADA 2
New Profesional Consult 570×90