930 x122 grota rece

concert

SCHIMBARE LA FILARMONICĂ

Schimbare la Filarmonică. Reprezentanții Filarmonicii Pitești anunță că au intervenit modificări în programul primului concert simfonic din acest an, concert ce va avea loc joi, 11 decembrie.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Pianista Daria Tudor, care ar fi trebuit să concerteze alături de orchestra simfonică a Filarmonicii, din cauza unor motive personale, a fost înlocuită.

Conducerea Filarmonicii Pitești menționează că a invitat ca solistă a acestui concert ”pe violonista Simina Croitoru (foto), modificându-se, astfel, prima parte a programului, în partea a doua menținându-se Suitele „Carmen” nr. 1 și nr. 2 de G. Bizet. Simina Croitoru va interpreta Poème, op. 25, de Ernest Chausson, și Melodii lăutărești, op. 20, de Pablo de Sarasate. ”, transmite instituția.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Reamintim că prețurile biletelor la concertele Filarmonicii Pitești au fost majorate față de anul trecut. Costul unui bilet, dar și reducerile ce se aplică în anumite cazuri, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90