Donaris 930 x 122

concert

SCHIMBARE LA FILARMONICĂ

Schimbare la Filarmonică. Reprezentanții Filarmonicii Pitești anunță că au intervenit modificări în programul primului concert simfonic din acest an, concert ce va avea loc joi, 11 decembrie.

Citiți și: (VIDEO) CONCERT EXTRAORDINAR ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI

Pianista Daria Tudor, care ar fi trebuit să concerteze alături de orchestra simfonică a Filarmonicii, din cauza unor motive personale, a fost înlocuită.

Conducerea Filarmonicii Pitești menționează că a invitat ca solistă a acestui concert ”pe violonista Simina Croitoru (foto), modificându-se, astfel, prima parte a programului, în partea a doua menținându-se Suitele „Carmen” nr. 1 și nr. 2 de G. Bizet. Simina Croitoru va interpreta Poème, op. 25, de Ernest Chausson, și Melodii lăutărești, op. 20, de Pablo de Sarasate. ”, transmite instituția.

Citiți și: PRIMĂRIA LUI IONICĂ NU SE DEZMINTE: SUMĂ COLOSALĂ PENTRU NOI CONCERTE

Reamintim că prețurile biletelor la concertele Filarmonicii Pitești au fost majorate față de anul trecut. Costul unui bilet, dar și reducerile ce se aplică în anumite cazuri, AICI.

Donaris 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066