930 x122 grota rece

filarmonica pitesti

ÎNCĂ O SCUMPIRE ÎN PITEȘTI!

După majorarea taxelor și a impozitelor locale (AICI, detalii), în Pitești s-au scumpit și concertele la Filarmonică.

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

Filarmonica Pitești va pune în vânzare bilete la reluarea concertelor. Tichetele vor putea fi procurate de luni, 8 ianuarie 2018, de la ora 9, de la casa de bilete a Filarmonicii.

Vestea proastă este că prețurile biletelor au fost substanțial majorate față de anul trecut, “ținând cont de costurile de organizare, de necesitatea creșterii veniturilor proprii, de nivelul prețurilor de intrare din alte instituții”, după cum precizează conducerea instituției.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Noile prețuri ale biletelor sunt următoarele:

-concert loc categoria A – 40 de lei (înainte era 20 de lei)

-concert loc categoria B – 30 de lei (înainte era 15 lei)

-concert extraordinar loc categoria A – 60 de lei

-concert extraordinar loc categoria B – 50 de lei

-concert educativ – 5 lei.

Studenţii, pensionarii, şomerii şi adulţii cu handicap mediu şi uşor au reducere de 50%, iar elevii, de 75%, cu excepția concertelor educative, la care tariful este fix.

Gratuitate au cetăţenii de onoare ai Piteştiului, elevii etnici români din afara graniţelor ţării bursieri ai statului român, posesorii legitimaţiilor eliberate de Guvernul României în baza H.G. nr. 385/2004 cu privire la accesul gratuit la actul de cultură la nivel naţional al pensionarilor care au activat cel puțin 10 ani în domeniul cultural-artistic, persoanele cu handicap grav sau accentuat şi persoanele care îi însoţesc.

Abonamentele încă nu vor fi puse în vânzare, fiind așteptată aprobarea în Consiliul Local a prețurilor.

Primul concert din noul an al Filarmonicii Pitești va avea loc joi, 11 ianuarie, de la ora 19, la Centrul Multifuncţional.

Pianista Daria Tudor (foto) va concerta alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Piteşti, condusă la pupitrul dirijoral de Tiberiu Oprea.

În program: Piotr Ilici Ceaikovski – Concert nr. 1 pentru pian şi orchestră în si bemol minor, op. 23 și George Bizet – Suitele Carmen nr. 1 şi nr. 2.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3