930×122 CAPRA 5

filarmonica pitesti

CONCERT DEDICAT ZILEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI, PE PAGINA DE FACEBOOK A FILARMONICII PITEȘTI

Ca urmare a Hotărârii nr. 61/4 decembrie a.c. a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, prin care se interzic activitățile în cadrul cinematografelor și instituțiilor de spectacol și/sau concerte, Filarmonica Pitești anunță publicul fidel că și saptămâna aceasta se poate bucura de muzica sa pe pagina de facebook.

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

Joi, 10 decembrie, de la ora 19.00, pe www.facebook.com/pitestifilarmonica, poate fi vizionat, din arhiva instituției, concertul vocal-simfonic dedicat Zilei Naționale a României, susținut, în 30 noiembrie 2017, de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijor, Tiberiu Dragoș Oprea, soliste, sopranele Daniela Vlădescu și Bianca Ionescu.

În program: arii de Gherase Dendrino, George Grigoriu, Florin Comișel, Tiberiu Brădiceanu, lieduri de George Enescu, Tiberiu Olah – Suita simfonică „Mihai Viteazul” și George Enescu – Rapsodia Română nr. 2 în Re major.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3