New Profesional Consult 930 x 122

filarmonica pitesti

Artişti şi genuri muzicale noi la Filarmonica Piteşti

Artişti şi genuri muzicale noi la Filarmonica Piteşti. Luna aceasta, la Filarmonica Pitești s-a înființat grupul de jazz&pop Trio Jazz&Pop Pitești, alcătuit din muzicieni de marcă, angajați sau colaboratori ai instituției: basistul Alexandru Iordache, percuționistul Gabriel Barani și pianistul Florin Pană.

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

Grupul își dorește promovarea și a acestui gen muzical, prin atragerea unui alt gen de public, format cu precădere din tineri,  și promovarea tinerilor talentați, care doresc să se afirme în lumea minunată muzicii. Spectacolele se vor desfășura atât în sala de concert, cât și în aer liber, în parcuri sau Piața Primăriei.

Repertoriul cuprinde pagini muzicale din repertoriul internațional de jazz și pop, mai mult sau mai puțin cunoscut publicului larg.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90