EcoMoto 930×122

loredana

ÎN ACEASTĂ SEARĂ, EVENIMENTUL MUZICAL AL ANULUI ÎN PITEȘTI: LOREDANA MAGIC!

Astăzi este ziua marelui concert! În această seară, cu începere de la ora 19:30, Loredana va face un show de zile mari pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Pitești. Spectacolul este parte a turneului „Magic”, turneu care include mai multe orașe.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Loredana a stabilit noi standarde în showbiz-ul românesc după ce în toamna anului trecut, la Sala Palatului din Capitală, a susținut concertele „Magic”, producții de talie internațională care au fost decretate „cele mai bune ale unui artist român”. În această lună Loredana a început turneul național „Magic”, probabil cel mai complex turneu al unui artist român. Super show-ul „Magic” este o producție de talie internațională, așa cum niciun artist român nu a mai prezentat până acum în sălile din țară.

Fără niciun dubiu, Loredana este Diva absolută a României. Artista strălucește și fascinează publicul pe parcursul unui show cu adevărat magic, care își lasă puternic amprenta asupra spectatorilor. Primele concerte din Turneul „Magic” au impresionat puternic publicul. Presa locală a titrat: „Loredana a șocat publicul la concertul din Ploiești”; „Show incendiar la malul mării”; „Prin fiecare por Loredana respiră muzică, veselie, dragoste pentru ceea ce face, respect pentru public şi asta s-a văzut şi la Suceava”; „Loredana i-a cucerit pe botoşăneni”. Spectatorii au bisat minute în șir, aplaudând-o în picioare pe Loredana pentru seara magică pe care le-a oferit-o. Show-ul de două ore reprezintă o incursiune în cariera muzicală a unei artiste care acoperă toate genurile muzicale. Fiecare piesă din concert are propria poveste, coregrafie, impresionante efecte tehnice, numere de magie, costume diverse, dar, mai ales, o prestație live ireproșabilă. (Foto 1: cinemagia.ro)

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3