930×122 CAPRA 5

doina argeșului

ARGEȘEANUL-ORCHESTRĂ (VIDEO)

Valentin Precup, “omul-orchestră” cu care v-am făcut cunoștință în urmă cu un an http://epitesti.ro/caleidoscop/muzica/omul-orchestra-de-la-lipatti-care-cantat-cu-dolanescu/, a devenit între timp student al Universității Pitești (UPIT), la secția de Pedagogie Muzicală a Facultății de Teologie.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

http://youtube.com/watch?v=MorlN6GnnT0

Argeșeanul, originar din comuna Corbi, acum în vârstă de 19 ani, și-a perfecționat excepționalele sale abilități de instrumentist. A învățat să cânte și la caval, ocarină, blockflute şi cimpoi. La acestea, după cum ați aflat din primul nostru articol despre Valentin, se adaugă saxofonul, fluierul, naiul și trompeta. Prin urmare, tânărul știe să cânte acum la nu mai puțin de 8 instrumente!

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Face în continuare parte din orchestra profesionistă Doina Argeşului. Printre altele, a participat anul trecut la Festivalul Naţional de Folclor “Maria Tănase” (vezi video!) şi continuă să adauge nume mari din muzica populară pe lista celor cu care a colaborat, cum ar fi Constantin Enceanu şi Sava Negrean Brudaşcu.

În ceea ce priveşte formaţia din care făcea parte, Valentin Precup a hotărât că este timpul pentru altceva în cariera lui şi urmează să înceapă o nouă colaborare: “Voi cânta cu băieţi de vârsta mea, talentaţi, cu studii în domeniu. Formaţia este înfiinaţă recent și se numeşte „Bogdan Oncioiu şi trupa Startshow”. Am vrut altceva, un alt nivel, şi deja avem programate patru evenimente.”, spune Valentin pentru ePiteşti.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90