New Profesional Consult 930 x 122

iulia zamfirescu

A CÂNTAT LA FEL DE BINE CA LARA FABIAN! A CÂȘTIGAT!

Nu cu mult timp în urmă, Ştefania Vorovenci ne anunţa că va participa, alături de colegi de-ai săi de la liceul ,,Iulia Zamfirescu’’ din Mioveni, la o competiţie cu alți elevi talentaţi din liceele argeşene.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Ștefania și colegii ei au participat la concursul găzduit de teatrul „Alexandru Davila” din Pitești și au câștigat! Au câștigat locul I! ,,Concursul s-a desfăşurat pe parcursul a două zile. Liceul la care învăț, ,,Iulia Zamfirescu’’, a participat în cea de a doua zi. Am intrat ultimii în concurs, dar asta ne-a purtat noroc! Reacţia publicului a fost fantastică, atât la melodia cântată de mine, cât şi la celelalte momente, care au fost excepţionale’’, spune Ştefania.

Amintim că Ştefania Vorovenci a interpretat o piesă dificilă, foarte dragă ei şi extrem de populară în întreaga lume:  ,,Je t`aime’’, melodie interpretată de Lara Fabian. (Foto Arhivă: Facebook Ştefania Vorovenci)

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90