930×122 CAPRA 5

concert

CONCERT EXTRAORDINAR DE CRĂCIUN ÎN PITEŞTI

Pe 18 decembrie, de la ora 19:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piteşti va avea loc un concert simfonic extraordinar de Crăciun al Eastern Royal Orchestra, sub bagheta dirijorului Daniil Zaharov.

Citiți și: Vestea momentului! S-a anunțat când va fi gata autostrada

„Pentru că Strauss ne uneşte în spiritul Crăciunului, ne-am gândit să privim publicul în profunzime şi să-i oferim, pe lângă partituri clasice, prelucrări simfonice ale şlagărelor moderne într-un stil propriu, dar compatibil cu palatele de iarnă ruseşti, care răsună de frenezia muzicii internaţionale de bun-gust, încântând sufletul și auzul oricărui meloman.”, spune dirijorul.

Invitaţi vor fi Tatiana Costiuc, Olesea Stahi, Corneliu Babira și Kaiser Band. Din program: „Die Fledermaus” şi „Voices of Spring Waltz” (Strauss), „Hungarian Rhapsody” (Liszt) și prelucrări simfonice după Queen, Beatles şi Micheal Jackson și arii celebre.

Citiți și: Pitești. Accident mortal pe Depozitelor! A fost lovit de un TIR

Concertul face parte din Turneul Naţional ,,Seară vieneză’’. Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacole. (Foto 1: balul-vienez.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90