EcoMoto 930×122

emil visenescu

CONCERT EXTRAORDINAR LA FILARMONICĂ

În ultima joi a lunii Filarmonica Piteşti va organiza un concert simfonic extraordinar, cu pagini muzicale compuse de W. A. Mozart şi E. Grieg.

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

Orchestra simfonică a instituţiei, dirijorul Tiberiu Soare, clarinetistul Emil Vişenescu, oboistul Valentin Ghiță, fagotistul Ionuţ Mardare (foto) şi cornistul Petrea Gâscă vor interpreta Simfonia concertantă în Mi bemol major (Mozart) şi Suitele Peer Gynt nr. 1 şi nr. 2 (Grieg).

Ca de obicei, concertul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, cu începere de la ora 19. Preţul unui bilet pentru concertul extraordinar de pe 30 ianuarie este de 50, respectiv de 30 de lei, în funcţie de categoria locului. Studenţii, pensionarii, şomerii şi adulţii cu handicap mediu şi uşor au reducere de 50%, iar elevii, de 75%.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3