New Profesional Consult 930 x 122

consiliul judetean arges

FANFARA ”ARGEȘUL”, SPECTACOL LA SALA ”LUMINA”

Fanfara ”Argeșul”, spectacol la Sala ”Lumina”. Mâine, 13 iunie 2019, de la ora 18, la Sala ”Lumina” din Pitești, Fanfara ”Argeșul” a Centrului Cultural Județean Argeș va prezenta spectacolul ”Pe ritmuri de fanfară”.

Citiți și: Se scrie istorie la Piteşti. Palatul Administrativ va fi reabilitat după 50 de ani

”Ai ascultat până acum Bolero-ul lui Maurice Ravel în interpretarea unei fanfare? Dar Besame Mucho ?

Cunoscută mai mult datorită participării la activitățile legate de sărbătorile naționale ori de vizitele înalților demnitari sau oaspeți din străinătate, precum și ca fiind cea care dă startul marilor competiții și evenimente, Fanfara „Argeșul” combină tradiția muzicii militare de fanfară cu modernismul interpretării diferitelor stiluri muzicale.

Citiți și: BURSE DE PERFORMANȚĂ ȘI DE AJUTOR SOCIAL PENTRU ELEVII DIN ARGEȘ. CE A DECIS CJ ARGEȘ

De-a lungul timpului, Fanfara a fost nelipsită din peisajul cultural-artistic al Argeșului, iar acum această orchestră de suflători a devenit o fanfară modernă, cu o structură flexibilă, care abordează diferite genuri muzicale: muzică de promenadă, muzică ușoară, folclor și muzică clasică”, informează Biroul de presă al Consiliului Județean Argeș.

Fanfara este alcătuită din 24 de muzicieni profesioniști cu studii de specialitate și coordonată de dirijorul Gheorghe Predoiu.

Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Centrului Cultural Județean Argeș, zilnic, în intervalul orar 9-15. Costul unui bilet este de 10 lei.

”Vino la Sala „Lumina” a Centrului Cultural Județean Argeș!”, transmite sursa citată.

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441