Donaris 930 x 122

consiliul judetean arges

FANFARA ”ARGEȘUL”, SPECTACOL LA SALA ”LUMINA”

Fanfara ”Argeșul”, spectacol la Sala ”Lumina”. Mâine, 13 iunie 2019, de la ora 18, la Sala ”Lumina” din Pitești, Fanfara ”Argeșul” a Centrului Cultural Județean Argeș va prezenta spectacolul ”Pe ritmuri de fanfară”.

Citiți și: De Ziua Unirii, Liviu Dragnea „a venit” la Pitești!

”Ai ascultat până acum Bolero-ul lui Maurice Ravel în interpretarea unei fanfare? Dar Besame Mucho ?

Cunoscută mai mult datorită participării la activitățile legate de sărbătorile naționale ori de vizitele înalților demnitari sau oaspeți din străinătate, precum și ca fiind cea care dă startul marilor competiții și evenimente, Fanfara „Argeșul” combină tradiția muzicii militare de fanfară cu modernismul interpretării diferitelor stiluri muzicale.

Citiți și: Argeș. În atenția șoferilor: Lucrări pe șoselele din județ. Se circulă greu!

De-a lungul timpului, Fanfara a fost nelipsită din peisajul cultural-artistic al Argeșului, iar acum această orchestră de suflători a devenit o fanfară modernă, cu o structură flexibilă, care abordează diferite genuri muzicale: muzică de promenadă, muzică ușoară, folclor și muzică clasică”, informează Biroul de presă al Consiliului Județean Argeș.

Fanfara este alcătuită din 24 de muzicieni profesioniști cu studii de specialitate și coordonată de dirijorul Gheorghe Predoiu.

Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Centrului Cultural Județean Argeș, zilnic, în intervalul orar 9-15. Costul unui bilet este de 10 lei.

”Vino la Sala „Lumina” a Centrului Cultural Județean Argeș!”, transmite sursa citată.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3