930×122 CAPRA 5

folk

FESTIVAL NAȚIONAL DE MUZICĂ FOLK ÎN MIOVENI! INVITAȚI: MIRCEA VINTILĂ, ANDREI PĂUNESCU ȘI VICTOR SOCACIU!

Mioveniul va găzdui la începutul lunii mai cea de a treia ediție a Festivalului Național de Muzică Folk. Festivalul va avea loc în zilele de 2 și 3 mai în sala de spectacole a Centrului Cultural Educativ din orașul argeșean al constructorilor de automobile.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Vor susține recitaluri Mircea Vintilă, Andrei Păunescu și Victor Socaciu. Acesta din urmă va fi și președintele juriului care va desemna câștigătorii. Important de reținut pentru iubitorii folkului: potrivit organizatorilor, Consiliul Local, Primăria și Centrul Cultural Mioveni, intrarea este liberă.

În prima zi a festivalului, vineri, 2 mai, între orele 18 și 20 se va desfășura concursul, iar între 20 și 21 vor susține recitaluri Mircea Vintilă și Andrei Păunescu. În a doua zi, sâmbătă, 3 mai, între orele 18 și 20 va avea loc gala laureaților, iar cu începere de la ora 20 va concerta Victor Socaciu. (Foto Mircea Vintilă: bestmusic.ro)

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90