930×122 CAPRA 5

abonamente

FILARMONICA PITEȘTI VA PUNE ÎN VÂNZARE ABONAMENTELE PENTRU 2015

Filarmonica Pitești anunță că începând de marți, 6 ianuarie 2015, de la ora 8, de Bobotează, va pune în vânzare noile abonamente și bilete pentru perioada ianuarie-iunie, la sediul său social de la Casa Cărții, etajul 2. Prețurile sunt neschimbate față de aceeași perioadă a anului care stă să se încheie.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Și anul viitor la toate concertele Filarmonicii Pitești vor avea acces gratuit cetăţenii de onoare ai municipiului, posesorii legitimaţiilor eliberate de Guvernul României care au activat cel puţin zece ani în domeniul cultural-artistic şi sunt pensionari, minorii cu handicap şi persoanele care îi însoţesc și adulții cu handicap grav sau accentuat şi persoanele care îi însoţesc.

Stagiunea se va relua joi, 15 ianuarie 2015, cu un program special dedicat Zilei Culturii Naționale, program din care nu vor lipsi ,,baladele” lui Ciprian Porumbescu și balada lui George Enescu.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3