Donaris 930 x 122

cătălin oprițoiu

FLAUTISTUL ROMÂN OVAȚIONAT ÎN TOKIO CONCERTEAZĂ ÎN PITEȘTI

Filarmonica Piteşti organizează joi, 12 martie, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor, un concert în care, alături de orchestra simfonică a instituţiei, dirijată de Tiberiu Oprea, va evolua, ca solist, flautistul Cătălin Opriţoiu.

Citiți și: Vestea momentului! S-a anunțat când va fi gata autostrada

În program: Aram Haciaturian – Concertul pentru flaut și orchestră în re minor (concertul pentru vioară transcris pentru flaut de Jean-Pierre Rampal), Jean Sibelius Suita Karelia, op. 11 şi George Enescu – Rapsodia română în La major, op. 11.

Flautistul Cătălin Opriţoiu este lector universitar la Universitatea Naţională de Muzică, doctor în muzică, absolvent al unui master al clasei de solistică în cadrul Universităţii de Muzică şi Teatru din München, câştigătorul mai multor premii naţionale şi internaţionale şi solist în mai multe ansambluri muzicale.

Citiți și: Pitești. Accident mortal pe Depozitelor! A fost lovit de un TIR

Orchestra Filarmonicii „George Enescu” l-a avut ca solist instrumentist, alături de celebra soprană Sumi Jo, în concertul de la Tokio Suntory Hall, cea mai mare sală de spectacole din Asia. Acolo a fost ovaţionat la scenă deschisă de peste 3.000 de spectatori. A mai concertat la Filarmonica Piteşti în 2012 şi 2013.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3