NOR CURIER 930X122

festival

ÎI ȚINEM PUMNII! ȘTEFANIA VA CÂNTA LA UN FESTIVAL NAȚIONAL!

Ştefania Vorovenci, eleva în vârstă de 17 ani din orașul argeșean Mioveni care cântă nu în una, ci în două formaţii, ca solist vocal, ne anunţă că în curând va participa la un nou concurs.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

De această dată o vom putea asculta la festivalul naţional de muzică pop românească ,,Muzica, prietena mea’’. Preselecțiile live vor avea loc pe 15 martie în Piteşti. Ştefania a participat şi anul trecut la acest festival, acolo unde a  obţinut locul II. Acum este hotărâtă să se întoarcă acasă cu locul I. ,,La preselecţii voi cânta piesa I have nothing. Dacă voi trece în etapa următoare, voi cânta o piesă în română, impusă de regulament, iar dacă voi ajunge în finală voi interpreta o melodie foarte dragă mie, în limba italiană, Perdere l`amore’’, ne spune Ştefania.

,,Muzica, prietena mea’’ este un festival anual care se desfaşoară în 3 etape: preselecţiile live (blind audition), selecţia naţională şi finala. (Foto: Facebook Ştefania Vorovenci)

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3