Donaris 930 x 122

mioveni

INFORMATICIANUL PASIONAT DE MUZICĂ

Se numeşte Ştefan Neacşu, are 16 ani şi este elev la Liceul Teoretic ,,Iulia Zamfirescu’’ din orașul Mioveni, Argeș, la profilul Matematică-Informatică. Încă de la vârsta de 9 ani cântă ca solist vocal muzică pop şi clasică. Ia lecţii de canto cu Monaliza Zegheru.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

,,Muzica este marea mea pasiune. Îmi amintesc că prima piesă pe care am cântat-o în faţa unui public numeros a fost O stea, a trupei Deepcentral. Am avut ocazia să și particip la câteva concursuri, acolo unde am obţinut premii frumoase. Nu mă voi opri aici, îmi doresc să continui cu muzica. Dacă, totuși, nu va fi posibil, voi alege să lucrez ca programator IT.’’, spune Ştefan pentru ePitești.

Întrebat dacă ia în calcul posibilitatea să concureze la una dintre emisiunile tv care promovează tineri talentaţi, ca de pildă X Factor, Ştefan Neacșu ne mărturisește că mai are mult de studiat până va ajunge la acel nivel. (Foto: Facebook Neacşu Ştefan)

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3