930×122 CAPRA 5

marius balan

MARIUS BĂLAN ȘI PRIETENII LUI PUN LA CALE O TRUPĂ DE COVER-URI!

Marius Bălan, solistul teatrului „Alexandru Davila” din Piteşti, în vârstă de 26 de ani, a participat de curând la preselecția pentru faza națională a Eurovision. Asta după ce în 2010 ajunsese în faza finală, alături de Lucia Dumitrescu, pentru care a făcut backing vocals. Bălan și prieteni de-ai săi lucrează acum la un proiect inedit pentru Pitești: prima trupă din oraș de cover-uri.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

A participat la preselecția pentru Eurovision

Chiar dacă piesa cântată de el, ”Magic in your eyes”, nu a reuşit să se califice printre cele 12 melodii alese pentru finala naţională, solistul nu se simte deloc dezamăgit. „Pentru mine a fost o provocare, iar faptul că acest cântec nu a trecut mai departe nu mă opreşte să nu promovez pe mai departe piesa. Mai ales că feedback-ul din partea publicului a fost pozitiv în momentul în care am postat piesa pe reţelele de socializare. Au fost şi alţi artişti consacraţi ale căror piese nu au trecut mai departe în finală! Aveam speranţe, dar, repet, asta nu mă împiedică să fac acest cântec şi mai cunoscut! Sunt ambiţios şi nu mă dau bătut uşor”, declară Marius Bălan pentru ePiteşti. Mai mult, Marius este motivat acum să pătrundă în foarte scurt timp pe piaţa muzicală locală cu prima trupă din Pitești de cover-uri (melodii celebre interpretate în manieră proprie), o trupă cu tobe, bass, clape, chitară şi voce.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Prieteni buni și vechi, muzică de 5 stele!

Ocupaţi până acum cu proiecte individuale, Marius şi prietenii săi vor să devină în curând prima trupă de referință din Pitești și din Argeș de cover-uri. Repetiţiile au început luna trecută. „Vrem să aducem în faţa publicului piese pentru toate categoriile de vârstă. Trupa se numeşte Old friends. Acest nume nu a fost ales la întâmplare! Suntem toți vechi prieteni şi ne place foarte tare să cântăm împreună. Sunt încântat de această colaborare, mai ales că eu, Magda Mişescu (voce) şi Mihai Grigore (clape/voce) suntem de aceeaşi vârstă, iar ceilalţi 3 componenţi ai trupei, Uli Grigore (chitară), Jean Pasici (bas) şi Cristi Mateiaşi (tobe-percuţie) au vârsta părinţilor noștri. Noi învăţăm unii de la alţii şi ne construim frumos ca echipă. Este un schimb de informaţii, mai ales că fiecare dintre noi suntem muzicieni cu acte în regulă!”, ne spune Marius Bălan.

Este profesor la şcoala la care a fost elev

În afară de a fi solist, Marius Bălan este și profesor la Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Piteşti, școală unde, la rândul lui, ca elev, a învățat să cânte la chitară. 36 de copii deprind de la el tainele muzicii. Mai precizăm că în 2012 Marius a făcut parte din echipa lui Horia Brenciu în show-ul de televiziune „Vocea României”.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90