NOR CURIER 930X122

ana-maria iorgulescu

MOMENT IMPORTANT ÎN CARIERA EI – ASCULTĂ AICI!

În urmă cu ceva timp vă informam că Ana Maria Iorgulescu, interpreta de muzică populară în vârstă de 20 de ani din Topoloveni, lucrează la un proiect foarte important pentru ea.

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș! Impact violent

Până acum a cântat melodiile altora, neavând un repertoriu personal, însă situaţia s-a schimbat. Ana Maria a înregistrat prima sa piesă.

,,Am avut alături de mine oameni speciali, buni la suflet şi buni profesionişti. A ieșit foarte bine, spunem noi. Mi-am lansat prima piesă, dar vor urma şi altele. Versurile sunt scrise de Mariana Honceru, iar linia melodică îi aparține lui Florin de la Cernica, acesta interpretând și la țambal. La bas este Maryus Gore, iar la acordeon Marius Turneanu. Atât acestora, cât și celor de la studioul de producție le mulţumesc! Datorită lor am putut realiza ceea ce mi-am dorit.’’, spune Ana-Maria Iorgulescu pentru ePitești.

Citiți și: Argeș: Act de teribilism! Un bărbat trăiește clipe de groază

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3