Donaris 930 x 122

coreea de sud

O SOPRANĂ DIN COREEA DE SUD VA CONCERTA AZI ÎN PITEȘTI

Piteștenii sunt invitați diseară la un concert special. Soprana Soyung Yu din Coreea de Sud va interpreta arii din operete și musicaluri celebre. Își va da concursul orchestra de cameră a Universității din Pitești.

Citiți și: Video: S-au aprins luminițele în Centrul Piteștiului

Concertul va avea loc de la ora 19, în amfiteatrul Facultății de Științe Economice (Centrul de Calcul, vis-a-vis de Casa Cărții). Intrarea pentru public este liberă.

Spectacolul este organizat de Asociația Interculturală Româno-Coreeană, în parteneriat cu Departamentul de Arte al Universității piteștene, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Coreea și România.

Citiți și: Pitești: Când se vor aprinde luminițele de Crăciun în Piața Primăriei

Absolventă a Yonsei University din Seul, secţia de interpretare muzicală-canto, Soyung Yu a urmat ulterior cursuri de perfecționare în Viena, la specializările operă și oratoriu, la Universitat fur Musik und Darstellende Kunst. De altfel, a debutat ca solistă în Viena. Are mai bine de 100 de concerte la activ, susținute împreună cu numeroase orchestre din Europa. Soyung Yu cântă operă, operetă şi music-hall. (Foto 1: Gazeta de Sud)

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441