New Profesional Consult 930 x 122

coreea de sud

O SOPRANĂ DIN COREEA DE SUD VA CONCERTA AZI ÎN PITEȘTI

Piteștenii sunt invitați diseară la un concert special. Soprana Soyung Yu din Coreea de Sud va interpreta arii din operete și musicaluri celebre. Își va da concursul orchestra de cameră a Universității din Pitești.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Concertul va avea loc de la ora 19, în amfiteatrul Facultății de Științe Economice (Centrul de Calcul, vis-a-vis de Casa Cărții). Intrarea pentru public este liberă.

Spectacolul este organizat de Asociația Interculturală Româno-Coreeană, în parteneriat cu Departamentul de Arte al Universității piteștene, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Coreea și România.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Absolventă a Yonsei University din Seul, secţia de interpretare muzicală-canto, Soyung Yu a urmat ulterior cursuri de perfecționare în Viena, la specializările operă și oratoriu, la Universitat fur Musik und Darstellende Kunst. De altfel, a debutat ca solistă în Viena. Are mai bine de 100 de concerte la activ, susținute împreună cu numeroase orchestre din Europa. Soyung Yu cântă operă, operetă şi music-hall. (Foto 1: Gazeta de Sud)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90