Donaris 930 x 122

Diana Vlasceanu

PITEȘTEANCA DIANA VLĂSCEANU APARE ÎN ULTIMUL VIDEOCLIP MATTYAS

Ne-am obişnuit să o vedem periodic la diverse prezentări de modă şi şedinţe foto, însă niciodată într-un… videoclip. Iată că recent Ana-Maria Diana Vlăsceanu a făcut și acest pas. Piteșteanca a colaborat cu artistul Valentin Florea, alias Mattyas, cel ale cărui melodii au fost remarcate mai întâi în Grecia, acolo unde s-au bucurat de un mare succes.

Citiți și: PITEȘTEANCA DIANA VLĂSCEANU, BACK IN BUSINESS

http://youtube.com/watch?v=5g-3lkM1UGk

,,Este primul videoclip în care apar, primul pentru că sunt destul de selectivă în ceea ce priveşte rolul pe care l-aş avea. Îl cunosc pe Mattyas de câţiva ani… Prin urmare, atunci când mi-a propus să apar în cel mai recent videoclip al său am acceptat încântată. Filmările au avut loc în Ambasad’or Club Otopeni şi au durat în jur de 14 ore. A fost o experienţă absolut fantastică!’’, spune Ana-Maria Diana Vlăsceanu.

Citiți și: DIANA VLĂSCEANU A DEFILAT ÎN COSTUM DE BAIE (VIDEO)

Videoclipul a fost făcut pentru piesa ,,So criminal’’. Cum videoclipul încă nu a fost lansat, vă invităm să ascultați doar melodia.

Despre Ana-Maria Diana Vlăsceanu puteți citi și aici: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/diana-vlasceanu-prezentare-de-colectie-la-magic-trivale/. (Foto: Facebook Ana-Maria Diana Vlăsceanu)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90