930 x122 grota rece

Diana Vlasceanu

PITEȘTEANCA DIANA VLĂSCEANU A FUGIT DE GERUL DIN ȚARĂ

Piteșteanca Ana-Maria Diana Vlăsceanu a fugit de gerul năprasnic din țară.

Citiți și: Dacia, decizie șoc de ultim moment!

Fotomodelul se află acum în Italia, în Livorno, port la Marea Ligurică, în regiunea Toscana. Bănuim că acolo va face și Revelionul. Chiar dacă nici în Toscana nu este cald, cele câteva grade peste zero din superba regiune italiană sunt oricum de preferat celor minus 20 de grade Celsius din România. Diana a postat pe contul său de socializare o fotografie făcută în Livorno, cu cer senin, iarbă verde și palmieri.

Frumoasa piteșteancă are 21 de ani și este studentă la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București. (Foto: Facebook Diana Vlăsceanu)

Citiți și: Româncă arestată în Italia pentru că și-a terorizat iubitul

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Gigi din Pitesti spune:

    Ni se rupe despre ea ! Alte stiri mai importante nu aveti de dat ??? Cu ce ma incalzeste pe mine sau pe altii ca aceasta duduie (frumoasa ce-i drept) e plecata in Cucuietii din Deal sa faca Revelionul ! Patetic.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90