EcoMoto 930×122

extrădare

ARGEȘEAN REȚINUT. VA FI EXTRĂDAT

Argeșean reținut. Va fi extrădat. Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș și ai Secției de Poliție Rurală Bascov, cu sprijinul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (S.P.C.R.P.C.I.V.) Argeş, l-au găsit şi reţinut pe un bărbat de 38 de ani (Dragoș T.) din comuna Merişani.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Pe numele acestuia autoritățile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare pentru furt.

Bărbatul a fost reținut de polițiști și prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești, pentru derularea procedurii de extrădare în Italia, acolo unde argeșeanul ar fi comis furtul.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Pentru găsirea bărbatului, poliţiştii argeșeni au primit date şi informaţii suplimentare prin intermediul Biroului Sirene din Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională al Inspectoratului General al Poliţiei Române. (Foto: descriptiv – Arhivă) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3