Donaris 930 x 122

agresiune

Româncă arestată în Italia pentru că și-a terorizat iubitul

O româncă de 38 de ani a fost arestată în Italia după ce luni în șir și-a terorizat iubitul de 45 de ani. Întâmplarea a avut loc în provincia Parma.

Citiți și: Momente crunte! Dramă la căpătâiul polițistului local din Pitești

Bărbatul a fost lovit în cap cu diferite oale de bucătărie și a fost mușcat de către femeie în nenumărate rânduri. Acesta a apelat chiar la ajutorul medicilor pentru tratament, stabilindu-se faptul că ar avea nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale, scrie publicația Parma Today.

Calvarul bărbatului ar fi început încă din februarie 2022, mai precizează sursa citată.

Citiți și: Dacia, decizie șoc de ultim moment!

Într-un final, acesta, sătul de agresiunile femeii cu care împărțea locuința și patul, a raportat totul carabinierilor.

Astfel, în decembrie 2022, românca a fost obligată de autorități să părăsească locuința și pe numele său a fost emis un ordin de restricție care îi interzicea apropierea, în raza de 500 de metri, de bărbatul pe care l-a agresat luni întregi, mai notează sursa citată.

Decizia autorităților nu a ținut-o însă pe femeie în frâu, pentru că, la scurt timp, aceasta s-a mutat înapoi.

În acest timp, bărbatul a fost izolat în locuință. Românca a tăiat firele interfonului și l-a forțat pe bărbat, atunci când era sunat, să spună că e singur acasă și că nu poate deschide, mai notează publicația Parma Today

Pentru că a încălcat ordinul de protecție, românca a fost arestată.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: vremeanoua.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90