EcoMoto 930×122

brădet

SCANDALUL „BRĂDET” – „NI S-A FĂCUT O NEDREPTATE!”

Daniel Constantin le cere autorităților din țara noastră să reacționeze la știrea potrivit căreia un copil român din Italia s-ar fi îmbolnăvit de sindrom hemolitic uremic (SHU) după ce ar fi mâncat brânză produsă la „Lactate Brădet” din județul Argeș.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

”Eu cer o reacție promptă a oficialilor din țara noastră cu privire la acuzațiile lansate de autoritățile din Italia referitoare la îmbolnăvirea unui bebeluș la Florența ca urmare a consumului de produse lactate comercializate de „Brădet”.

Vă aduc aminte despre problema cu carnea de cal, când imediat cineva din Marea Britanie a spus că s-a importat din România. Până la urmă, în urma anchetei, și-au dat seama că de undeva din Franța a pornit toată problemă. Din păcate, s-au obișnuit foarte mulți din Uniunea Europeană să spună că din România vin problemele! Cred că și de data aceasta ni s-a făcut o mare nedreptate, pentru că nu avem rezultate concrete care să arate acest lucru, că problemele vin din România.

Citiți și: Copil nou-născut, luat de urgență cu elicopterul SMURD

Autoritățile române au obligația să reacționeze astăzi și să le spună domnilor din Italia „nu reacționați până nu știți sigur că problema vine din România!”, spune Daniel Constantin, copreședinte ALDE, deputat de Argeș și fost ministru al Agriculturii.

Detalii despre cazul la care face referire Constantin puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/bomba-presa-copil-cu-shu-in-italia-dupa-ce-ar-fi-mancat-branza-bradet/.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3