930×122 CAPRA 5

evaziune

ITALIAN PENAL ÎN ARGEȘ – FURT URIAȘ

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, au continuat cercetările într-un dosar penal şi l-au reţinut pe un cetățean italian în vârstă de 52 de ani, acuzat de evaziune fiscală.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că în perioada 2011-2012 italianul, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, nu ar fi înregistrat în evidenţa contabilă achiziţii intracomunitare de flori din Olanda în valoare de peste 4.000.000 de lei. Potrivit Poliției argeșene, prejudiciul adus bugetului consolidat al statului depășește 1.676.000 de lei, reprezentând impozit pe profit şi TVA neplătite.

Amintim că în cadrul aceluiaşi dosar penal, pe 17 mai 2016, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, au făcut 4 percheziţii la domiciliile mai multor persoane fizice şi la sediile unor societăţi comerciale din judeţele Braşov şi Sibiu. Amănunte despre perchezițiile din luna mai a acestui an puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/acum-perchezitii-ample-la-florarii/. (Foto Arhivă: crimetime.ro)

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3